Av for søren! Cykelstjerne deler skrækbillede

Foto: Luc Claessen/Getty Images

Det kan føre til mange smerter at styrte på en cykel i høj fart. Det kan Astana-rytteren Gleb Syritsa skrive under på.

Den russiske cykelrytter Gleb Syritsa styrtede for nylig i meget høj fart under cykelløbet ‘4 Jours de Dunkerque’. Derfor kommer den russiske cykelrytter sandsynligvis til at leve med smerter i de kommende dage.

Alligevel har han fundet overskud til at lade sig fotografere efter det voldsomme styrt. Billedet er efterfølgende blevet delt på Twitter af holdet Astana.

Hvad der dog er mest bemærkelsesværdigt ved dette er, at den russiske rytter tilsyneladende er ved godt mod efter styrtet. På billedet kan man i hvert fald se, at han sidder med et stort smil.

“Gleb Syritsa har fået bank over hele kroppen, men han er en stærk fighter. God bedring, Gleb,” skriver holdet som tekst til billedet.

Det er sandsynligvis de færreste, der havde siddet med et stort smil på læben, hvis store dele af kroppen var dækket med ildrøde sår.

Alligevel var det netop, hvad det Syritsa gjorde, efter sit møde med den franske asfalt.

Den russiske rytter vil sandsynligvis gøre klogt i at sove på venstre side i de næste par dage. Det er nemlig på højre skulder og højre hofte, at han er kommet slemt til skade.

Det voldsomme styrt fandt sted i en hektisk finale, der endte med en massespurt. Her røg Syritsa i asfalten blot en halv kilometer fra målstregen.

Selvom han pådrog sig meget voldsomme skader, lykkedes det for den russiske rytter at slæbe sig selv i mål med hjælp fra sine holdkammerater. Ikke nok med det, så stillede han også til start dagen efter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024