Bayern-stjerne beklager Mohamed Elyounoussi-fejl efter FCK-triumf

Foto: Ahmad Mora/Getty Images

Mohamed Elyounoussi havde flere grunde til at smile efter onsdagens Champions League-kamp mod Bayern München.

Efter kampen blev han fanget af tv-kameraerne, der viste, at han var i dialog med den tyske spiller Joshua Kimmich. Her sagde han tilsyneladende noget, der fik tyskeren til at grine.

Årsagen er, at han gjorde Kimmich opmærksom på en fejl, han begik, inden Bayern München skulle spille mod FC København. Der havde han nemlig sagt, at han kendte Elyounoussi godt fra hans tid i Bundesligaen.

Der er bare det problem, at Elyounoussi aldrig har spillet i Bundesligaen. Til gengæld har hans fætter, Taarik Elyounoussi, tidligere gjort karriere i den tyske liga. Det gjorde han mellem 2013 og 2016.

“Han troede virkelig, det var mig, der havde spillet for Hoffenheim,” siger Elyounoussi til VG efter kampen.

Han fortæller også, at Bayern München-stjernen sagde undskyld for misforståelsen. I denne forbindelse forklarer Elyounoussi, at han forstår ham.

“Vi ligner hinanden, så han har en god pointe. Vi ligner hinanden så meget, at det er til grin. Det var sjovt,” siger han til bold.dk.

Det er dog ikke det eneste, som Elyounoussi havde grund til at smile af efter kampen. Med deres uafgjorte resultat mod Bayern München, kan de sikre sig avancement fra deres gruppe. Det kræver blot, at de vinder over Galatasaray, når de besøger parken om et par uger.

FCK havde endda flere store chancer i kampen mod Bayern München. Havde de formået at score på en eller flere af disse, kunne det have fået ham til at smile endnu mere. Han misbrugte selv en stor chance, som han var ærgerlig over, at han ikke udnyttede.

“Det ærgrer mig stadig. Det er i hvert fald en fantastisk situation i betragtning af, at det er første gang i flere år, at de ikke har scoret på hjemmebane i alle turneringer,” siger han til VG.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024