Beckham vil lokke Messi til USA med choktilbud

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Inter Miami, som er delvist ejet af stjernen David Beckham, er klar til at tilbyde Lionel Messi en ejerandel i klubben, for at lokke ham dertil.

Den argentinske verdensstjerne står uden kontrakt til sommer, hvilket har skabt stor tvivl om hans fremtid.

Angiveligt har han flere muligheder at vælge mellem, men han skulle have et ønske om at spille endnu en sæson i Europa, inden han forlader fodboldens topniveau.

Men David Beckhams Inter Miami håber på at kunne overbevise ham om at spille i MLS, og er ifølge The Independent klar til at give ham en ejerandel i klubben, for at gøre det muligt.

Klubben har været i dialog med Messi og hans repræsentanter i løbet af de seneste måneder, hvor de har arbejdet på at overbevise ham om et skifte over Atlanten.

Derudover har hans far, Jorge Messi, der fungerer som hans agent, også talt med MLS om et potentielt skifte og deres plan om at gøre ham til en nøglefigur i ligaen.

Men Messi, der allerede har en luksuriøs lejlighed i Miami, kan ende med at afvise deres tilbud, da han ifølge The Sun ønsker at blive i Europa i et år endnu.

Han har mulighed for at forlænge med PSG, men han ønsker at få en forsikring om, at klubben er på vej i den rette retning. Derudover ønsker han at vide, hvem der er manager i næste sæson.

Efter sigende har han også et tilbud på bordet FC Barcelona, der skulle være meget ivrige efter at hente ham tilbage til klubben.

Dette skifte kan dog blive vanskeligt, da Camp Nou-klubben er hårdt ramt på økonomien, og derfor ikke kan tilbyde ham en høj løn.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024