Being Michael Schumacher: ‘Jeg spurgte slet ikke familien’

Foto: Shutterstock

En ny dokumentar om Formel 1-legenden Michael Schumacher er på vej, som er opdelt i flere afsnit.

I en ny dokumentarserie gives der et nyt indblik i Michael Schumachers liv. Serien er blevet opdelt i afsnit, der dækker hans liv fra den spæde start til den skæbnesvangre skiulykke.

Efter denne ulykke blev han lagt i koma, hvorefter han blev udskrevet. Siden da har han opholdt sig i familiens hjem ved Genevesøen i Schweiz.

Familien har hele tiden holdt tæt om, hvordan han har, og det fortsætter de med at gøre.

Rigtig mange personer fra Schumachers omgangskreds og fra motorsportens verden er blevet stillet spørgsmål om hans tilstand.

Fælles for langt de fleste af dem er, at de ikke kan svare på det, da det intet ved.

I den nye ARD-dokumentar ‘Being Michael Schumacher’ fortæller tv-vært Florian König om, hvordan han reagerer på sådanne spørgsmål. Og forklarer, hvorfor han ikke spørger familien Schumacher om det.

“Når nogen taler til mig, i lufthavnen eller andre steder, dukker spørgsmålet altid op: ‘Ved du, hvordan Michael har det? Ved du, hvad der sker nu?’. Jeg siger altid det samme: ‘Jeg spørger slet ikke familien, for jeg respekterer, at de kun har givet meget sparsomme oplysninger, og det synes jeg er det rigtige’,” siger König.

“Jeg bemærker ud fra disse spørgsmål, at folk stadig er interesserede, og at de stadig vil tage del i hans skæbne.”

Den nye dokumentar kan ses hos ARD fra den 14. december, men får først premiere i tv den 28. december.

Han er opdelt i fem dele, og starter med at se nærmere på hans karriere i gokart, der startede på banen i Kerpen-Manheim.

Desuden er der interviews med hans bror Ralf, vennen Gerhard Noack, daværende Mercedes-boss Norbert Haug, tidligere Ferrari-teamchef Jean Todt samt manager Sabine Kehm.

De giver alle indblik i Schumachers personlighed og fortæller om hans historie.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024