Bekymring om Rasmus Højlunds skade

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Der er sat en dato for Rasmus Højlunds debut for Manchester United, men der er tvivl om, hvorvidt den kan overholdes.

Manchester United-træner Erik ten Hag har bekræftet, at Rasmus Højlund ikke vil være med i Manchester Uniteds første Premier League-kamp i denne sæson.

I deres første kamp skal de spille mod Wolves, hvilket sker mandag aften. Her vil Højlund ikke være klar til at få spilletid, og det er han potentielt ikke i hele første måned af sæsonen.

Den danske angriber er blevet hentet til United denne sommer, efter Ten Hag har jagtet flere andre transfermål til offensiven. Med bonusser kan prisen for den 20-årige danske ende på 72 millioner pund, hvilket svarer til 620 millioner kroner.

Højlund har problemer med ryggen, og vil derfor ikke være klar til den kommende kamp. Ligeledes har det betydet, at han har trænet for sig selv, efter sit skifte fra italienske Atalanta.

The Mirror skriver, at han kan være ude i op til seks uger. Det betyder, at han først er klar i slutningen af september.

Mediet The Athletic ser derimod mere optimistisk på hans situation. De vurderer, at det er sandsynligt, at han får debut mod Arsenal den 3. september.

Ifølge Sportsjoe er det også på denne dato, at Manchester United selv forventer, at den unge angriber vil være klar. Derfor er det naturligvis også, hvad der sigtes efter at nå med hans træning.

Højlund har for nylig udtalt sig om de mange sammenligninger med Manchester City-stjernen Erling Haaland.

“Jeg kan se lighederne. Han er hurtig. Jeg er også hurtig. Han er venstrebenet. Jeg er også venstrebenet. Han er stærk, og jeg er også stærk,” sagde han ifølge Sportsjoe.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023