Bernardo Silva afslører lighederne mellem Erling Haaland og Cristiano Ronaldo

Foto: Tom Flathers/Manchester City FC via Getty Image

22-årige Erling Haaland har fået en formidabel start på sin tid i Manchester City, da han i denne sæson har scoret 49 mål i blot 43 kampe.

Da han stadig har op mod ni kampe tilbage i denne sæson, er der næppe tvivl om, at han kommer til at sende flere bolde i nettet, inden sæsonen er slut.

Det er derfor også tydeligt at se, at Haaland har fundet sig godt til rette i City, hvilket blandt andet er kommet til udtryk ved, at han har scoret seks hattricks, siden han blev hentet til Etihad Stadium.

Den 28-årige Bernardo Silva har nu udtalt sig om Haaland, som han sammenligner med Cristiano Ronaldo, som han i flere år har spillet sammen med på det portugisiske landshold.

“Antallet af mål er utroligt. Det er Cristiano- og Messi-niveau med den mængde mål. Forhåbentligt kan Erling blive ved på den måde, da vi har brug for mål indtil sæsonens sidste kamp,” sagde Silva ifølge 90min.

“Han har helt afgjort samme mentalitet som Cristiano. Han vil altid være i feltet, og han vil altid gerne score. Han er ligeglad med, om han rører bolden en eller to gange. Når han rører den, så scorer han. Han er bare en rigtig angriber.”

“Vi vidste, hvad Erling kunne, inden han kom, for han havde gjort det i flere år, inden han kom til os – både i Norge, Østrig og Tyskland. Vi så ham, og vi spillede mod ham, men man ved aldrig, hvilket niveau han kan nå, inden han kommer.”

“Men det han har gjort indtil videre i denne sæson, har været fantastisk, og vi er virkelig glade for at have ham hos os. Han er bestemt en speciel spiller, og han hjælper os rigtig meget. Jeg håber, han kan blive endnu bedre.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024