Bernie Ecclestone blander sig i debatten om Hamilton og Leclerc

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Tidligere Formel 1-boss Bernie Ecclestone mener, at Lewis Hamilton bør blive hos Mercedes, da holdet har ‘stor respekt for ham’.

Der har været spekuleret meget i Lewis Hamiltons fremtid i løbet af de seneste uger. Blandt andet har der været forlydender om, at Ferrari planlægger at give ham et tilbud. De skulle være klar til at give ham en årsløn på 40 millioner pund.

Da tilbuddet er mindre end hans nuværende årsløn hos Mercedes, vil Ferrari derfor være tvunget til at hæve deres tilbud til ham, hvis de vil have hans opmærksomhed.

Ecclestone mener dog ikke, at Hamilton overhovedet bør overveje at skifte fra Mercedes til Ferrari efter denne sæson.

“Jeg ville blive overrasket, hvis Ferrari ville slippe Leclerc for at hente Lewis, da de er meget forelskede i Leclerc,” sagde han til Press Association.

“Lewis har sagt, at når han beslutter sig for at stoppe, vil han stadig gerne have forbindelse til Mercedes. Derfor ville det overraske mig, hvis han ville skifte.”

“Var jeg Lewis, og jeg så, at Leclerc gerne vil forlade Ferrari, ville jeg tænke, at der er et problem. Jeg ved heller ikke, hvorfor Lewis ville tro, at han ville være bedre stillet hos Ferrari, end hvor han er i øjeblikket.”

“Han kender alt hos Mercedes. De kender ham, og de har stor respekt for ham, så han kunne ikke passes bedre nogen steder.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024