Berørt Jonas Lössl efter kanonslag: ‘Decideret farligt’

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Fredagens kamp mellem Viborg og FC Midtjylland, tog en voldsom drejning, da der blev kastet kanonslag ind på banen.

Flere gange var Jonas Lössls mål omdrejningspunkt for skandaløse scener, da Viborg og FC Midtjylland tørnede sammen. Det var dog ikke Midtjylland-målmandens fejl.

Derimod skyldtes det, at der blev kastet kanonslag ind på banen af en Viborg-fan. Det første kanonslag eksploderede meget tæt på Lössl, som tog sig til benet. Derfor måtte han efterfølgende have behandling på banen.

“Jeg mærker et smæld på baglåret. Jeg har ikke nogen anelse om, hvor tæt det er på. Jeg tænker på, hvad der var sket, hvis det var tættere på,” fortalte Jonas Lössl til Viaplay efter kampen.

Det havde naturligvis været mere end nok, at det sket én gang. Men kort tid efter skete det igen. Det resulterede i, at dommeren afblæste kampen og sendte spillerne i omklædningsrummet.

Efter kampen har Lössl udtalt, at han har stor respekt for, at fans går op i fodbolden. Han understregede samtidig, at fansene skal huske, at spillerne er almindelige mennesker med familier.

Under kampen ønskede Lössl ikke, at det skulle være noget, der begrænsede ham. Derfor var det også først efter kampen, at han for alvor tog det til sig.

“Jeg lod mig ikke være så chokeret, men jeg er lidt berørt af det nu. Det er decideret farligt, og jeg synes, det er ærgerligt, at det skal fylde nu her,” sagde han også ifølge Ekstra Bladet.

FC Midtjylland endte med at vinde kampen over Viborg med 0-1. Dermed kan de se frem til at spille europæisk fodbold, selvom de har haft en skuffende sæson i Superligaen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024