Billede går viralt: Viser det fulde omfang af Tiger Woods’ benskade

Foto: Christian Petersen/Getty Images
Foto: Christian Petersen/Getty Images

Et billede af Tiger Woods, der viser det fulde omfang af hans benskade, er gået viralt. På billedet ses den amerikanske golflegende iført shorts.

Tiger Woods har på nærmest mirakuløs vis formået at kæmpe sig til et comeback på golfbanen, efter at have gennemgået en operation på begge ben efter en bilulykke i Los Angeles sidste år.

Han spillede nemlig Masters på Augusta i april samt PGA Championship i sidste måned. 46-årige Woods forsøgte også at deltage ved US Open i sidste uge, men blev tvunget til at trække sig.

Men nu er et billede af ham, der stammer fra en træning, hvor han er iført et par short, gået viralt. På billedet kan man se, at han har fået et stort ar, der går ned langs siden af hans højre ben.

Foto: Twitter

Billedet, der er blevet delt på det sociale medie Twitter, har ført til en del kommentarer fra folk, der er chokerede over, at den amerikanske stjerne fortsat er i stand til at spille på højt plan.

“Det faktum, at han stadig kan konkurrere, er vildt,” lyder det fra en bruger.

“Det faktum, at Tiger stadig konkurrerer efter den ulykke, er fantastisk,” skriver en anden.

“Nu vil folk måske give ham den respekt, han fortjener for at gå rundt i Augusta og spille så godt, som han gjorde i år,” lyder det fra den professionelle golfspiller Dylan Frittelli.

Woods har til hensigt at spille The 150th Open Championship på St Andrews næste måned.

“Jeg kommer aldrig til at spille et fuldt program igen – det bliver kun de store begivenheder,” sagde han efter Masters.

“Jeg ser frem til St. Andrews. Det er noget, der ligger mit hjerte nært. Jeg har vundet to Opens der. Det er golfens hjemsted. Det er min yndlingsgolfbane i verden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024