Billederne lyver ikke: Tennisstjerner danner par

Foto: Stefanos Tsitsipas og Paula Badosa / Twitter

Rygterne har svirret på det seneste, men nu er det efterhånden blevet bekræftet. Stefanos Tsitsipas og Paula Badosa danner par.

På det seneste har der været rygter om, at Stefanos Tsitsipas og Paula Badosa danner par. Det er en historie, der startede langsomt ud, men nærmest er eksploderet på det seneste.

Det hele startede med en række billeder på Spotify. Her skiftede Badosa pludselig sit profilbillede ud med et billede af hende og Tsitsipas. Det samme gjorde den græske tennisstjerne.

Ganske vist har det set ud til, at Tsitsipas har været single i et stykke tid, er det tilfældet ikke det samme for Badosa.

Det er nemlig kun et par uger siden, at hun afviste rygterne om, at hun var gået fra sin kæreste Juan Betancourt. Blandt andet langede hun ud efter tabloidavisen Hola på de sociale medier.

De seneste billeder delt af de to stjerner, viser dig en helt anden historie. Derfor er der heller ikke længere tvivl om, at de to tennisstjerner danner par.

Badosa er oprindeligt fra Spanien, men har valgt at slå sig ned i Dubai. Det er derfor her, hun holder til i det daglige, når hun ikke rejser rundt i verden for at spille tennis.

For nylig valgte Tsitsipas at lægge vejen forbi Dubai, for at tilbringe lidt tid sammen med Badosa. Fra dette ophold er der blevet delt en række billeder på de sociale medier.

Blandt andet er der blevet delt billeder fra en svømmetur i poolen, men også kærlige billeder, hvor de omfavner hinanden. Inden længe bliver fokus dog igen rettet mod tennis, da Tsitsipas skal gøre sig klar til græssæsonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024