Bitter Lance Armstrong: ‘Han er en forbandet klovn!’

Foto: Riccardo S. Savi/Getty Images

Lance Armstrong har langet ud efter den tidligere cykelrytter Jonathan Vaughters, efter han sendte en stikpille i retning af Thibaut Pinot.

Tidligere har de været både venner og holdkammerater, men i dag er forholdet mellem Lance Armstrong og Jonathan Vaughters bestemt ikke positivt.

Skulle man have været i tvivl om dette, har førstnævnte for nylig understreget det på det sociale medie Twitter.

Det hele startede med en stikpille fra Vaughters til cykelrytteren Thibaut Pinot. I dag er Vaughters sportsdirektør hos EF Education-holdet, og det er i denne rolle, at han har sendt en bemærkning til Pinot.

“Stolt over at se @_BHealyyy lykønske vinderen i stedet for at gå til medierne og tude over, at livet er uretfærdigt. Fed attitude, stor personlighed, klasserytter,” skrev han ifølge Ekstra Bladet på Twitter.

Der var tale om en hyldest til rytteren Ben Healy, der køre for EF Education. Opslaget delte han umiddelbart efter, at Healy havde tabt spurten til Brandon McNulty på 15. etape af Giro d’Italia.

Det var dog i lige så høj grad en stikpille til Pinot, der få dage forinden havde beklaget sig over EF Education-rytter Alex Cepeda.

Han mente nemlig, at det var Cepedas skyld, at han måtte nøjes med en andenplads på 13. etape. Her havde han ligget i udbrud med Einer Rubio, der endte med at vinde etapen.

Pinot ville dog ikke blot se til. Derfor sendte han en besked retur på Twitter, hvor han blot skrev: “Hvem er du?”

Det var herefter, at Armstrong besluttede sig for at blande sig i diskussionen. Og man kan vist roligt sige, at han ikke holdte sig tilbage.

“Hvem han er? Han er en forbandet klovn. I hvert fald baseret på de mere end 30 år, jeg har kendt ham,” lød det fra den fallerede rytter.

Her er det værd at nævne, at Vaughters var en af de US Postal-ryttere, der valgte indrømme brug af doping. Dermed var han også med til at afsløre Armstrong, hvis eftermæle blev ruineret.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024