Bizar scene tvinger tennisspiller til at trække sig: Ramt i hovedet af flyvende ketcher

Foto: X

Den professionelle tennisspiller var nødt til at trække sig, efter han blev ramt i hovedet af en flyvende ketsjer.

Tilsyneladende kan det være farligt at opholde sig på en tennisbane, hvis man ikke er opmærksom. Det har den professionelle tennisspiller Benjamin Lock lært på den hårde måde.

Verdens nummer 346 har nemlig været nødt til at trække sig fra turneringen Playford Challenger. Årsagen til dette er, at han blev ramt i hovedet af en flyvende ketsjer.

Den flyvende ketsjer var blevet sendt afsted af spilleren Li Tu. Det er naturligvis vigtigt at understrege, at det ikke var med vilje. Derimod skete det, fordi hans ketsjer simpelthen gled ud af hånden på ham.

Uheldet skete ikke i forbindelse med en kamp, men derimod i en træningskamp mellem Lock og Tu. Her var de begge ved at gøre sig klar til at spille Playford Challenger i denne uge. Det nåede Lock dog aldrig, da han var nødt til at trække sig forud for turneringens start.

Den bizarre episode er blevet fanget på video, som efterfølgende er blevet delt på det sociale medie X.

Her kan man derfor se, hvordan Tu pludselig mister grebet om sin ketsjer, som derfor glider ud af hans hånd. Desværre kan man også se, at den derefter rammer Lock lige i hovedet.

Der var tale om et ganske hårdt slag, og derfor var den 30-årige Lock nødt til at trække sig. Han stod til at skulle møde Chak Wong i første runde af Playford Challenger.

Tu var dog i stand til stadig at deltage i turneringen. Her vandt han sin første kamp, men i anden runde blev han sendt ud, efter at have tabt til Taro Daniel med cifrene 6-1, 6-2.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024