Blodige scener i langrend: Drama omkring skistjernen Jessie Diggins

Foto: X

Det kunne være endt helt galt for Jessie Diggins, der slap med skrækken.

Det var tæt på at gå helt galt for stjernen Jessie Diggins på den sidste kilometer af et FIS World Cup-løb i Finland. Alligevel formåede hun at slutte på podiet, selvom hun blev skåret i ansigtet af en skistav.

Diggins var side om side med holdkammeraten Rosie Brennan, da hun mistede sin højre skistav og handske. Dette skete på den afsluttende del af et 20 kilometer langt freestyle-løb i Ruka i Finland søndag.

Da hun tog imod en ny skistav, blev hun ramt i ansigtet af håndtaget. Det medførte, at hun fik et snit nær hendes læber, skriver Daily Mail.

Selvom hun blødt fra ansigtet, formåede hun alligevel at holde fokus på løbet. Hun fik derfor presset sig op gennem feltet, hvilket resulterede i en andenplads i løbet.

Hun var endda meget tæt på at hente Moa Ilar fra Sverige, der vandt løbet. Det var nemlig kun tre tiendedele af et sekund, der skilte dem ad. Hendes holdkammerat Brennan kørte over målstregen som nummer tre.

På de sociale medier har hun udtalt sig om de sidste øjeblikke under det lange løb. Det var en hård omgang, hvor der endda var temperaturer omkring nulpunktet.

“Afsluttede løbet med et blodigt ansigt, reservestav, ingen handske og ingen følelse i mine hænder eller ben,” skrev Diggins på Instagram.

“Det var én, jeg var nødt til at holde i for, og jeg kan ikke sige tak nok til mit hold og FIS-holdet for at tage sig så godt af mig bagefter.”

Diggings er den mest succesfulde amerikaner i sporten, da hun har vundet tre olympiske medaljer. Desuden har hun også vundet hele seks medaljer ved verdensmesterskaber.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024