BMX-stjerne død efter styrt – blev kun 29 år

Foto: Victor Decolongon/Getty Images

Den amerikanske BMX-stjerne Pat Casey har mistet livet, efter at have været involveret i en tragisk soloulykke.

BMX-miljøet hele verden over er i stor sorg. Det skyldes, at sporten er blevet ramt af en tragisk nyhed.

Den 29-årige amerikanske BMX-kører Pat Casey er tirsdag gået bort. Det sker efter, at han var involveret i en voldsom soloulykke på en motocross.

I flere år har Casey været et stort navn i BMX-miljøet. Det formåede han blandt andet at markere i 2021, hvor han kunne lade sig kåre som vinder af BMX Dirt ved X Games.

Flere internationale medier melder, at ulykken fandt sted på Slayground Motocross Park, der ligger i Ramona, Californien. Her forsøget han efter sigende at udføre et stunt på ramperne. Desværre gik det så galt, at det kostede ham livet i en alt for tidlig alder.

I en meddelelse har San Diego County Sheriffs Department bekræftet hans dødsfald. Heraf fremgår det også, at den unge kører døde på stedet. Der er dog ikke blevet meldt noget ud om, hvordan ulykken konkret er sket.

Efter nyheden om hans død har spredt sig i hele verden, er han blevet hyldet af både venner, kolleger og fans verden over.

Op til flere andre BMX-stjerne har delt opslag på de sociale medier. Her har de ikke blot hyldet ham for hans evner på cyklen, men også for den person, han var.

“Pat Casey for evigt. Det største menneske er en underdrivelse. Du vil altid være mit idol. Jeg vil altid se op til dig. Jeg ville ikke være den, jeg er den dag i dag uden dig. Elsker dig bror,” skrev BMX-kører Shane Davis på Instagram ifølge Ekstra Bladet.

“Absolut en legende. En inspiration for så mange og en god fyr. Hvil i fred, Pat,” lød det fra BMX-kører Kieran Reilly i en story på Instagram.

Ved sin død efterlader Pat Casey sig sin kone Susan. Parret har også to børn sammen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024