Bokselegende om gadeslagsmål: ‘Jeg ville vælge Mikkel Kessler’

Foto: Tom Jenkins/Getty Images

Carl Froch var ikke i tvivl, da han blev spurgt om, hvem han helst ville have ved sin side i et gadeslagsmål.

Carl Froch er ikke blot kendt for sin flotte boksekarriere, der har givet ham en plads i International Boxing Hall of Fame. Han er også kendt for ikke at være bleg for at tage gadeslagsmål.

Flere gange har han vist sine evner udenfor ringen, hvor flere har været uheldige at krydse hans vej.

På hans YouTube-kanal ‘Froch On Fighting’ har han afsløret, at danske Mikkel Kessler er den mand, han helst ville have med sig i et gadeslagsmål.

Derudover kunne han ikke helt afholde sig fra at stikke lidt til Andre Ward.

“Mikkel Kessler dukker op i mine tanker. Han holder sig i form og er stærk. Han er stadig i form,” sagde Froch.

“Så hvem ville jeg have som makker i et gadeslagsmål? Formentlig Mikkel Kessler. Andrew Ward har god med hovedet. Husk på, hvor god han var mod Kessler. Og hovedet kan være ret nyttigt i et gadeslagsmål.”

“Så måske ville Andrew Wards evner med hovedet og brydning gøre ham til en god makker på gaden. Nah, jeg laver bare sjov nu. Mikkel Kessler ville være den ultimative makker i et gadeslagsmål.”

Danske Kessler gav Froch hans første nederlag i karrieren. Det gjorde han tilbage i 2010, men tre år senere fik den britiske bokser sin revanche.

Ward var den eneste anden bokser, der formåede at vinde over Froch, inden han lagde handskerne på hylden. Det tyder dog på, at det ikke er noget, han lader sig gå på af.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024