Bombe under opsejling: Karim Benzema overvejer vildt tilbud

Foto: Visionhaus/Getty Images

Karim Benzema har tilbragt 14 sæsoner i Real Madrid. Til sommer kan det dog være slut for den franske angriber.

Der har på det seneste været stor tvivl om Karim Benzemas fremtid. Den franske angriber har kontraktudløb til sommer, men har endnu ikke forlænget sit ophold på Santiago Bernabeu.

Dette kan skyldes, at han ikke har planer om at blive. I hvert fald melder ESPN, at han kan være på vej til saudiarabisk fodbold.

Den 35-årige angriber blev i januar tilbudt en toårig kontrakt med en unavngiven saudiarabisk klub. Efter sigende skulle denne aftale kunne indbringe Ballon d’Or-vinderen intet mindre end tre milliarder kroner.

I maj blev han dog enig med Real Madrid om at forlænge sit ophold med et enkelt år. Tilsyneladende er det ikke noget, der står skrevet i sten, da han nu gør sig tanker om et skifte.

ESPN skriver, at han gør sig seriøse overvejelser om at acceptere det lukrative tilbud. Dermed kan han blive den næste store stjerne, der skifter til Saudi-Arabien.

Denne sæson har ikke været optimal for Real Madrid, der tabte La Liga-titlen til FC Barcelona. Desuden blev den spanske storklub sparket ud af Champions League, da de tabte til Manchester City i semifinalen.

Desuden har sæsonen heller ikke været fantastisk for Benzema, da han har haft flere skadesproblemer. Blandt andet medførte det, at han var nødt til at sidde over i VM-slutrunden i Qatar.

Benzema er ikke den eneste stjerne, der potentielt kan være på vej til Saudi-Arabien. Ifølge ESPN skulle de også vise interesse for både Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024