Bor i sin bil og rapper på Spotify: Nu er han kvalificeret til stor golfturnering

Foto: Cy Cyr/PGA TOUR via Getty Images

At spille golf på højt niveau, er ikke det eneste, der er krævet, hvis man vil have en plads på PGA Touren.

Det er ikke nemt, hvis man som golfspiller har et ønske om at få en plads på PGA Touren. Man skal ikke blot spille golf på højt niveau, men også finde penge til både adgangsgebyr, flybillet, mad, hotel, udstyr og meget andet.

Michael Sweeney kæmper for at udleve sin drøm, men han har ikke valgt den traditionelle vej. Han er nødt til at skrabe penge sammen til at deltage i turneringer og betale sine udgifter.

For at sikre, at han kan bruge flest mulige penge på at realisere sin drøm, har han valgt at bo i sin bil, så han ikke skal betale husleje.

“Oprindeligt parkerede jeg på en lille rasteplads ved 95, men jeg blev smidt ud af sikkerhedsvagterne. Så jeg endte med at sove på en Walmart-parkeringsplads de fleste nætter, som er et – som du ved – et fornemt sted at være,” sagde Sweeney ifølge Yahoo Sports.

Han forsøgte at kvalificere sig til U.S. Open sidste år, men han mistede sin plads i slutspillet i Purchase i New York.

I denne uge er han endelig brudt igennem, da han har sikret sig en plads på Korn Ferry Tour’s Huntsville Open.

Han brugte det meste af sin opsparing på at betale de 500 dollar, det koster at stille op, og han kørte hele vejen til Florida, for at kunne spille

Han gik banen i 65 slag, hvilket var nok til at give ham en plads i slutspillet, hvorfra han avancerede med en par på 2. hul. Nu kan han derfor se frem til at spille sin første turnering under PGA Touren.

Ved siden af sin store kærlighed til golf, er han også glad for at rappe. Derfor har han udgivet flere sange, som man blandt andet kan finde på streamingtjenesten Spotify.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024