Boris Becker: ‘Han er en reserveret, høflig og velopdragen dreng. Hvor ellers findes det?’

Foto: Boris Becker / Getty Images

Tennislegenden Boris Becker har talt pænt om den unge stjerne, der spås en stor fremtid på ATP Tour.

I oktober kom det frem, at Boris Becker var blevet hentet ind som træner for Holger Rune.

Nu har den tidligere tennisspiller peget på tre spillere, der skal føre ATP Tour ind i en ny æra. Her peger han blandt andet på Jannik Sinner.

Den tidligere Wimbledon-vinder har haft stor indflydelse på, at Rune har udviklet sig i de seneste måneder.

Han var inde i en dårlig periode, som den tyske legende har hjulpet ham ud af.

For nylig var han gæst på Eurosport-podcasten ‘Das Gelbe vom Ball’, hvor han blandt andet udtalte sig om Sinner, der netop har hjulpet Italien til tops i Davis Cup.

“Med Jannik Sinner kan man tydeligt se, at han har forbedret sig de sidste et eller to år,” siger Becker.

“Han var altid farlig, men han har nu en vis konsistens og en afslappet attitude på banen. Det giver ham mulighed for at forblive tro mod sin linje og spille tennis i kritiske faser. Det skal man være for at komme i semifinalen eller finalen i en Grand Slam-turnering – og måske endda vinde den.”

Sinner rundede året af på fornem vis, hvor han blandt andet spillede sig frem til finalen ved ATP Finals. Her blev det dog til et nederlag mod serbiske Novak Djokovoc.

“Han er en reserveret, høflig, velopdragen dreng. Hvor ellers findes det? Han er en superstjerne og alligevel afslappet, reserveret og en utrolig sympatisk atlet,” siger Becker.

Becker siger også, at Sinner går en stor fremtid i møde. Han er overbevist om, at det samme kommer til at gælde for Ben Shelton, Holger Rune og Carlos Alcaraz.

“Du vil høre meget til ham  i det kommende år sammen med trioen Alcaraz, Rune og Shelton,” siger han,

“Jeg har set mange kampe. Foruden Carlos Alcaraz, har jeg aldrig set en spiller, der kan spille tennis så hurtigt. Han har sådan en kraft i armen og så god hånd-til-øje-koordination.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024