Boris Becker udelukket fra Wimbledon trods træner-comeback med Holger Rune

Foto: Boris Streubel/Getty Images for Laureus

Tennislegenden Boris Becker er ny træner for Holger Rune, men han kan ikke hjælpe danskeren ved alle turneringer.

Hvis samarbejdet mellem Boris Becker og Holger Rune varer ved, så kan de få et problem næste år. Det skyldes, at den tyske stjerne ikke kan rejse ind i Storbritannien.

Derfor kan han ifølge Tennis365 heller ikke være med, når Holger Rune næste år gæster All England Club for at spille Wimbledon. Efter han blev løsladt fra fængslet før tid, var en af betingelserne, at han ikke kunne rejse ind i Storbritannien.

Egentlig blev han i april 2022 idømt to og et halvt års fængsel, fordi han havde skjult værdier for 2,5 millioner pund i forbindelse med en konkurs. Det gjorde han naturligvis med håbet om, at kurator ikke kunne finde disse værdier.

Den 55-årige tidligere tennisspiller nåede kun at afsone otte måneder af sin straf. Derefter blev han udvist til Tyskland i december sidste år.

Torsdag bekræftede den tredobbelt Wimbledon-vinder, at han er ny træner for Holger Rune. Inden da havde han tilbragt en uge sammen med den 20-årige dansker, hvor han havde trænet ham.

“Jeg kan bekræfte, at jeg er Holger Runes træner. Det gør mig lidt stolt, at han spurgte mig. Kontakten har eksisteret længe. Nu passede det godt,” sagde Becker til Eurosport.

“Nu passede det godt ind. Min kalender tillader det, og jeg har altid været interesseret i Holger, fordi han går ind på tennisbanen med så meget engagement og temperament. Holger inviterede mig så til en træningsuge i Monte Carlo.”

Tidligere har Boris Becker haft stor succes som træner for Novak Djokovic. Han var træner for serberen i perioden fra 2014 til 2016. I denne periode vandt han seks Grand Slam-titler og intet mindre end 14 ATP Masters 1000-turneringer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024