Bradley Wiggins søn: ‘Jeg er langt bedre end han var’

Foto: Shutterstock

Det er svært at komme udenom, at Bradley Wiggins var en meget succesfuld cykelrytter. Alligevel mener hans søn, at han er bedre end han var.

Lørdag i denne uge bliver der afholdt UCI Cycling World Championships. Her vil der været et kendt navn at finde blandt juniorrytterne.

Blandt deltagerne finder man nemlig Ben Wiggins, som er søn af den verdenskendte tidligere cykelrytter Bradley Wiggins.

Derfor har han naturligvis noget at leve op til, hvis han skal overgå sin far. Han har allerede fint gang i sin karriere, og skridt for skridt formår han at skabe sig sit eget omdømme.

Den 18-årige søn af den tidligere Tour de France- og OL-vinder, mener selv, at hans efternavn kan gå begge veje. Det er naturligvis muligt at udnytte til at skabe sig en karriere i cykelsport, men det lægger også pres på ham.

Derfor er Ben Wiggins godt klar over, at der er høje forventninger til ham, når hans efternavn bliver præsenteret.

“Jeg tror, det er sværere at styre, når det ikke går så godt,” sagde Ben Wiggins ifølge ITVX.

“Har du haft et par dårlige løb eller hvad som helst… Jeg ved ikke om det bare er i mit eget hoved, men du begynder at tænke på, hvad folk tænker eller siger.”

“Folk vil altid sammenligne mig med ham, men hvis du ser på mine juniorresultater sammenlignet med da han var junior, er jeg faktisk meget bedre, end han var.”

Sidste sommer vandt han en europæisk titel på bane, da han kørte sig til titlen i et pointløb for juniorer i Portugal. Desuden vandt han også bronze i holdforfølgelse ved de samme mesterskaber.

Derudover har han også haft succes på landevejen, hvilket han beviste med sin klassementsejr ved Trophee Centre Morbihan i Frankrig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024