Brendan Rodgers bliver den bedst betalte træner i klubbens historie

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Brendan Rodgers har sikret sig en lukrativ kontrakt, der gør ham til den bedst betalte træner i Celtics historie.

Fire år efter at have skuffet klubbens fans, ved at forlade dem til fordel for Leicester City, er Brendan Rodgers på vej tilbage.

Ifølge Belfast Telegraph har han underskrevet en langsigtet aftale med den skotske klub. Den giver ham ikke blot et nyt job, men gør ham også til den bedst betalte træner i klubbens historie.

Efter at have haft omfattende forhandlinger med klubbens bestyrelse og storaktionær Dermot Desmond, har Rodgers sikret sig en femårig aftale.

Det er et stort øjeblik for Celtic, da det betyder, at de har droppet deres tilgang til trænerkontrakter. Før i tiden har de udelukkende givet kontrakter over 12 måneder.

Derudover bliver det også betragtet som et stort kup for Celtic, da Rodgers har haft stor succes med Leicester i Premier League.

Samtidig havde han også stor succes, da han tidligere stod i spidsen for Celtic. Det gjorde han fra 2016 til 2019, hvor det blev til flere titler og trofæer.

Særligt i 2016/17-sæsonen havde de stor succes, da de både vandt Scottish Premiership, Scottish Cup og Scottish League Cup. Dette gjorde de tilmed uden at tabe en eneste kamp.

Celtics bestyrelse har også gjort det klart for Rodgers, at de vil bakke op om ham på transfermarkedet. Derfor er der en klar forventning om, at der bliver hentet flere nye spillere til klubben i løbet af denne sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024