Britney Spears fik en lussing: Kræver offentlig undskyldning fra NBA-stjerne

Foto: Lester Cohen/BBMA2016/Getty Images for dcp

Popstjernen Britney Spears har krævet en undskyldning fra NBA-stjerne, hvis sikkerhedsfolk angiveligt skulle have slået hende.

En af Victor Wembanyamas sikkerhedsfolk bliver beskyldt for at have givet den 41-årige Britney Spears en lussing. Det skulle være sket i forbindelse med, at hun spurgte Victor Wembanyama om et billede på restauranten Catch i Las Vegas.

Ifølge New York Post lyder det, at Spears efterfølgende accepterede en undskyldning fra Spurs’ sikkerhedschef, Damian Smith.

“Du ved, hvordan det er, når du bliver oversværmet af fans,” sagde han angiveligt til sangeren.

Dette har medført, at Spears har valgt at dele sin version af historien på de sociale medier. Her forklarer hun blandt andet, at hun så Wembanyama to gange, og at hun blot ønskede at lykønske ham.

“Traumatiske oplevelser er ikke nye for mig, og jeg har haft min andel af dem,” skrev hun i et Instagram-opslag.

“Jeg var ikke forberedt på, hvad der skete i går aftes. Jeg genkendte en atlet på mit hotel, da jeg var på vej til middag. Jeg gæstede senere en restaurant på et andet hotel og så ham igen. Jeg besluttede at henvende mig til ham og lykønske ham med hans succes. Der var virkelig højlydt, så jeg prikkede ham på skulderen for at få hans opmærksomhed.”

Læs også: Alle ville have ‘rumvæsenet’ Victor Wembanyama: Denne klub vandt kampen

“Jeg er ikke enig i spillerens udtalelse, hvor han siger, at ‘jeg tog fat i ham bagfra’. Jeg prikkede ham bare på skulderen. Hans sikkerhedsfolk derefter slog mig i ansigtet uden at se sig tilbage. Foran en menneskemængde. Han væltede mig næsten og slog mine briller af.”

“Jeg bliver oversværmet af folk hele tiden. Også den aften. Jeg blev oversværmet af en gruppe af mindst 20 fans. Mit sikkerhedsteam slog ingen af dem.”

Spears sagde også, at hun ikke har fået en ‘offentlig undskyldning’ fra hverken Victor Wembanyama, sikkerhedsfolkene eller Spurs-organisationen efter den påståede hændelse, men håber at få det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024