Brødrene Tsitsipas slået ud i første runde af teenagere

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Stefanos er ikke den eneste professionelle tennisspiller med Tsitsipas som efterhånden. Hans lillebror Petros er også tennisspiller.

De to græske brødre stillede op til doubleturneringen ved Wimbledon, men det blev uden den store succes. Stefanos og Petros Tsitsipas blev søndag slået ud af den ikoniske turnering.

De havde oprindeligt taget hul på deres kamp fredag, men den blev udskudt på grund af regnvejr. Kampen blev først genoptaget igen søndag, men de græske brødre kunne ikke finde det nødvendige niveau.

Da kampen blev afbrudt fredag, havde hvert hold vundet et sæt. Søndag kunne Tsitsipas-brødrene ikke få lukket kampen, men endte i stedet med at tabe med cifrene 6-7 (3), 6-3 og 6-2 til teenagerne Arthur Fils og Luca Van Assche.

Spillerne kunne ikke genoptage deres kamp lørdag, fordi Tsitsipas skulle spille sin single-kamp samme dag. Det gik ham bedre, da han slog serbiske Laslo Djere, og sikrede sig dermed en plads i ottendedelsfinalen ved Wimbledon.

Egentligt skulle kampen have været spillet på Bane 16, men dette blev lavet om umiddelbart inden kampstart. I stedet blev kampen flyttet til den noget større Bane 3.

Her var det faktisk Tsitsipas-brødrene, der lagde bedst ud, da de tog en 2-0-føring i tredje sæt. Det var selvfølgelig til stor glæde for deres far og træner, Apostolos, der sad på tilskuerpladserne.

Herfra begyndte brødrenes niveau at dale meget drastisk, og de to franske teenagere overtog derfor kampen. På dominerende vis formåede de at vinde de næste seks partier i træk, og sendte derfor Tsitsipas-brødrene ud af doubleturneringen ved Wimbledon.

De to 19-årige franskmænd fejrede deres sejr med et stort smil på læben. Anderledes forholdt det sig for de to græske brødre, der måtte nøjes med et blik fra far Apostolos, der tydeligt viste hans skuffelse.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024