Brøndby sælger Anis Ben Slimane til Premier League-klub

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Der er kun én ting, der kan sætte en stopper for dette skifte. Kun hvis Anis Ben Slimane dumper sit lægetjek, vil han blive bremset i sit skifte til Sheffield United.

Brøndby IF kan se frem til at få fyldt op i klubkassen, da de er blevet enige med Sheffield United om salget af Anis Ben Slimane. Det skriver B.T.

De to klubber er blevet enige om en aftale, og Slimane har derfor fået lov til at rejse til England. Her befinder han sig på nuværende tidspunkt, da han skal gennemføre sit lægetjek tirsdag.

Når han har gennemført og bestået sit lægetjek, kan han sætte sin underskriver på en kontrakt. Når dette er gjort, kan det officielt meldes ud, at han forlader Brøndby til fordel for Sheffield.

B.T. har tidligere afsløret, at den danske klub får omtrent 20 millioner kroner for den tunesiske spiller. Han blev i 2020 hentet ganske gratis til klubbens U19-mandskab, hvorfor det har været en god forretning for Brøndby.

Det er også værd at nævne, at Brøndby har sørget for at få tilføjet en potentielt lukrativ videresalgsklausul i aftalen.

Derfor kan der være mange penge i vente, hvis han får succes i Premier League-klubben. Et eventuelt salg herfra, vil nemlig medføre, at Brøndby igen kan score en stor sum penge.

Hans skifte til den engelske klub er rykket tættere og tættere på i de seneste uger. Derfor var han ikke med flyet, da Brøndby-truppen tidligere på ugen rejste på træningslejr.

Tuneserens kontrakt med Brøndby løb frem til næste sommer, hvorfor det er et ideelt tidspunkt at sælge ham. Salget vil angiveligt ske senere tirsdag, når der er kommet styr på alle detaljer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024