Bruno Fernandes raser over tre holdkammerater efter nederlag

Manchester United tabte søndag til Newcastle, og tre spillere har derfor fået Bruno Fernandes’ vrede at føle.

Bruno Fernandes blev set beordre sine holdkammerater til at klappe til de medrejsende Manchester United-fans, efter deres skuffende nederlag til Newcastle.

Søndag tabte Erik ten Hags tropper til Newcastle på St. James’ Park, hvilket har medført, at de nu er blevet skubbet ned på en 4. plads i Premier League.

Hjemmeholdet scorede to mål i anden halvleg, hvilket var nok til at give dem en sejr på 2-0.

De Røde Djævle har ikke vundet i deres seneste tre kampe, da de tabte 7-0 til Liverpool, spillede 0-0 mod Southampton, og søndag tabte 2-0 til Newcastle.

Det kan få store konsekvenser for Old Trafford-klubben, da de kan blive sendt ud af top-4, hvis Tottenham vinder over Everton mandag aften.

I løbet af kampen blev Lisandro Martinez skiftet ud, og da han forlod banen, var det tydeligt at se, at han var meget frustreret.

Derudover var Fernandes rasende på flere af sine holdkammerater efter kampen. Da flere af spilleren var på vej mod omklædningsrummet, beordrede han dem til at takke deres medrejsende fans.

Ifølge Manchester Evening News fik både Marcus Rashford, Anthony Martial og Martinez besked på det af Fernandes og assistenttræner Steve McClaren.

Kameraer fra Sky Sports viste også, at Diogo Dalot diskuterede med Antony, der blev afløst af Jadon Sancho i det 62. minut. Det vides dog ikke, hvad de diskuterede.

United vil få en chance for at vende deres dårlige stime allerede onsdag aften, hvor de får besøg af Brentford på Old Trafford.