Brutalt vinderbillede af Israel Adesanya fra UFC 287 går viralt

Foto: Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images

Et billede af Israel Adesanya er gået viralt, efter han lørdag aften vandt over Alex Pereira ved UFC 287.

Israel Adesanya fejrede sin sejr over Alex Pereira ved UFC 287 på helt særlig vis, og et billede af, at han markerer sin sejr, er nu endt med at gå viralt på de sociale medier.

Adesanya vandt sit mesterskab tilbage lørdag aften i en returkamp mod Pereira. Efter at have slået ham i gulvet i anden runde, stod Adesanya over Pereira og fejrede sejren, ved at imitere Pereiras karakteristiske bue og pil-fejring.

Du kan se en video af fejringen herunder:

På et pressemøde efter kampen udtalte Adesanya, at hans måde at fejre sejren på, var tilbagebetaling for den måde, Pereiras søn hånede ham på i 2017.

Dengang havde Pereira vundet over Adesanya i en kickboksekamp i Brasilien, hvilket fik den brasilianske kæmpers søn til at håne ham, ved at lade som om, at han faldt livløs om i ringen.

Derfor kunne Adesanya heller ikke lade være med atpege på Pereiras søn i slutningen af lørdagens kamp, for at give ham tilbage af samme skuffe.

Adesanya indrømmede efter kampen, at han er ‘smålig’. Han roste også Pereira for at være en ‘stor mester’, men sagde, at hans formål var, at han ville lære Pereiras søn en lektie.

“Første gang han vandt over mig i Brasilien, trådte hans søn ind i ringen og begyndte så bare at ligge død ved siden af mig,” sagde han ifølge MMAFighting.com.

“Jeg tænkte: ‘Din lille r**hull. Jeg giver dig en røvfuld – hvis din far ikke gør det’. Jeg kiggede efter hans barn, jeg pegede på ham, og jeg så ham og jeg tænkte: ‘Hey, hey, hey, bare for at minde ham om det’.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024