Budfristen på Man United nærmer sig: Sheikh fastholder troen på opkøb

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Kilder tæt på Sheikh Jassim bin Hamad Al-Thani afslører, at Qatar-milliardæren er overbevist om, at han kan købe Manchester United.

Sheikh Jassim har været fan af Manchester United hele sit liv og han er interesseret i at købe den engelske klub. Og ifølge 90min er kilder tæt på sheikhen overbevist om, at han får succes med det.

Kilderne bekræftet også, at han er indstillet på at købe hele klubben – og derfor ikke har et ønske om blot at være minoritetsejer.

Derimod vil han købe klubben fri fra Glazer-familiens eje, og kilderne er ‘så overbeviste, som de kan blive’ om, at han får succes med dette.

Salget af Manchester United er gået ind i sin tredje og sidste fase, og deadline for bud er fredag. Denne deadline er blevet sat af den amerikanske investeringsbank Raine Group, der står for salget af klubben

Glazer-familien, der har ejet klubben siden 2005, hvor de købte den for kun 800 mio. pund, overvejer et fuldstændigt salg af klubben, men de kræver en betaling på 6 mia. pund.

90min skriver, at Glazer-familien på det seneste er begyndt at trække i land, da de ikke ønsker at sælge klubben helt. I stedet håber de at kunne finde en række investorer, der ønske at købe en mindre andel af klubben.

En anden rigmand, der også er involveret i processen, er britiske Sir Jim Ratcliffe. Han har mødtes med Old Trafford-ledelsen på det seneste, og har allerede planer for klubben, hvis han vinder budrunden.

Ratcliffe er dog – i modsætning til Sheikh Jassim – villig til at have andre investorer med ombord. Han skulle også være villig til at lade bestyrelsesformændene Avram Glazer og Joel Glazer forblive en del af klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024