Bunden på Mercedes og Ferrari ser ‘forhistoriske’ ud sammenlignet med Red Bull

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Efter at have set bunden af både Mercedes- og Red Bull-bilerne, er F1-journalist Ted Kravitz ikke forundret over, hvorfor Red Bull klarer sig godt.

Lewis Hamilton og Sergio Perez gav utilsigtet deres rivaler mulighed for at få et nærmere kig på bunden af deres bil. Det gjorde de, fordi de begge måtte have løftet deres bil væk fra banen i Monaco med en kran.

Mens de to biler hang i luften, var flere fotografer og rivaliserende hold hurtige til at tage billeder.

Da det især er gulvet i bilerne, der skaber downforce i Formel 1, har det stor indflydelse på deres præstationer. Og efter at have set bunden af en Mercedes- og Red Bull-bil, er Kravitz ikke i tvivl om, hvorfor Red Bull klarer sig så godt.

“Takket være Sergio Perez har hele Formel 1 set det sagnomspundne Red Bull-gulv,” sagde han på Sky Sports.

“Gå selv på internettet og se det. Det er en sand skønhed. Især når du sammenlignet med gulvet i Mercedes- og Ferrari-bilerne. Dem så vi også oppe i kranen, hvorfor vi fik et fuldt indblik i denne weekend.”

“De ser forhistoriske ud (Ferrari og Mercedes, red.).”

Kravitz slog også fast, at forskellen på bunden af bilerne har angivet årsagen til, hvorfor Red Bull har lagt afstand til rivalerne.

“Jeg siger dig, når du ser disse billeder og sammenligner dem med Mercedes og Ferrari, vil du tænke: ‘Okay, ikke underligt, at Red Bull RB19 er så god’,” sagde han.

“De vil naturligvis hade det. Men hey, giv Sergio Perez skylden. Det er ikke vores skyld, at vi kan se billederne af det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024