Caddie taget med bukserne nede bag Tiger Woods

Foto: Michael Owens/Getty Images

En caddie blev bogstaveligt talt taget med bukserne nede på Augusta National, da han gik bag verdenskendte Tiger Woods.

En caddie blev ved denne uges The Masters opdaget, da han besluttede sig for at tage en tissepause mellem de store træer på Augusta National, mens Tiger Woods var på banen.

Som det ofte har været tilfældet, er Woods et af de helt store navne ved denne turnering, da det er hans anden start på sæsonen.

I de to første runde fik Woods selskab af Xander Schauffele og Viktor Hovland, og på et tidspunkt fik sidstnævntes caddie brug for en tissepause, hvilket endte med at stjæle fokus fra den amerikanske stjernes spil.

Da kameraerne klippede til et bredt billede af Woods, der var på vej ned ad en fairway, kunne man se en caddie iført det ikoniske hvide tøj, der stod mellem træerne for at urinere.

Flere af de golffans, der har fulgt med hjemme fra stuen, har ikke kunnet afholde sig fra at kommentere på det på de sociale medier.

“Fore, venligst. Hovlands caddie står nu og tisser,” er der en bruger, der har skrevet på Twitter.

“Når man skal, så…” lød det fra en anden.

Det har vist sig at være en vanskelig uge for alle spillere, der har taget del i The Masters på Augusta, da ugunstige vejrforhold har gjort, at man har været nødt til at suspendere spillet på både dag to og tre.

Forud for søndagen havde størstedelen af feltet stadig en stor del af deres tredje runde tilbage, som skulle gennemføres, inden de sidste 18 huller kunne spilles.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024