Canelo Alvarez slår John Ryder og forsvarer sin supermellemvægt-titel

Foto: Unique Nicole/Getty Images

Canelo Alvarez kan stadig kalde sig ubestridt supermellemvægtsmester, efter han lørdag aften vandt over John Ryder.

Lørdag aften mødtes Canelo Alvarez og John Ryder i ringen, hvor førstnævnte vandt på point foran 50.000 fans i hans første kamp i Mexico siden 2011.

Alvarez fik blodet til at løbe ud af næsen på Ryder, der også blev sendt i gulvet. I sidste ende vandt Alvarez på point (120-107 og 118-109).

Dermed tabte Ryder sin kamp, efter at have vundet fire kampe i træk.

Det var Canelos første kamp efter en operation i håndleddet i marts sidste år. Han udtalte forud for kampen, at skaden bremsede ham i hans seneste fire kampe, herunder nederlaget til Dmitry Bivol for et år siden.

Efter at have sikret sig sejren over Ryder, har Canelo nu rettet sit fokus mod en revanchekamp mod den russiske Bivol i september.

Kampen mellem Alvarez og Ryder startede langsomt ud i de første to runder, men herefter fik den mexicanske bokser ramt på Ryder med en lige højre, der fik ham til at bløde fra næsen.

I fjerde runde blev Canelo ved med at presse på, hvor han havde succes med flere kropsslag, inden han sendte Ryder i gulvet med et højre hook.

I femte runde fik Ryder overtaget, da han sendte flere slag i ansigtet på mexicaneren. Også i de sidste to runde viste Ryder karakter, men det var ikke nok til at vinde.

Inden Alvarez og Ryder gik i ringen, havde Julio Cesar ‘Rey’ Martinez vundet over Roal Batista, hvorved han forsvarede WBC-titlen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024