Carlo Ancelotti åbner op om Frank Lampards tilbagevenden til Chelsea

Foto: Flor Tan Jun/Getty Images

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti har insisteret på, at Frank Lampard er den rigtige mand til at lede Chelsea forud for deres UEFA Champions League-opgør.

Lampard er blevet hentet til sin tidligere klub som midlertidig træner, efter at Chelsea fyrede Graham Potter ganske få måneder efter, at han blev hentet som afløser for Thomas Tuchel.

Den 44-årige begyndte sin trænerkarriere i Derby County i 2018, inden han fik sin første chance i Chelsea, hvor han var i cirka 18 måneder.

Han blev hentet til Everton i 2022, men blev fyret tidligere i denne sæson og er nu vendt tilbage til Stamford Bridge.

“Jeg tror ikke, min erfaring vil ændre på, hvad der sker i morgen. Lampard har været en fantastisk spiller, som jeg trænede i to år,” sagde Ancelotti ifølge 90min om Lampards manglende erfaring sammenlignet med ham.

“Han har godt kendskab til disse kampe, og hvordan han skal forberede sit hold. Han har været her i en uge, men han vil klare sig godt i den tid, han er i Chelsea.”

På pressemødet forklarede han også, at han mener, at hans spillere skal se på det kommende opgør mod Chelsea i Champions League som en kamp på 180 minutter.

“Vi er nødt til at tænkte på det, som var det en 180-minutters kamp og forsøge at gøre det godt i morgen,” sagde han.

“Det er ikke afgørende, men det kan hjælpe med at styre anden kamp bedre. Vi ser frem til at vende tilbage til Champions League og opleve en magisk aften på Bernabeu.”

Real Madrid-træneren reflekterede også over sidste års Champions League-kvartfinale mod Chelsea, hvor Los Blancos smed en tomålsføring væk, men vandt efter forlænget spilletid.

“Vi havde en meget dårlig tid her, og vi er nødt til at respektere Chelsea. De går ikke igennem en svær tid, men de har et meget godt hold. Nogle gange, når du er på dit værste, finder du det bedste frem,” sagde Ancelotti.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024