Carlos Alcaraz er ikke længere den yngste spiller i top-100

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Spanske Carlos Alcaraz kan ikke længere prale af at være den yngste spiller i top-100 på ATP-verdensranglisten.

Carlos Alcaraz faldt i denne uge til 2. pladsen på ATP-verdensranglisten, da han blev overhalet af Novak Djokovic. Hertil er han heller ikke længere den yngste tennisspiller i top-100.

I sidste uge sikrede franske Luca Van Assche sig den samlede sejr ved Sanremo Challenger 100, hvilket også gav ham titlen som den yngste spiller i top-100.

Det franske talent, der egentlig er fra Woluwe-Saint Lambert i Belgien, er født i 2004 og fylder 19 år den 11. maj. Derfor er Carlos Alcaraz er et år og et par dage ældre end ham.

Det skriver mediet TennisWorldUSA.

Luca Van Assche deltog også i ATP 250-turneringen i Estoril i Portugal i denne uge, hvor han dog blev slået ud i første runde af spanske Alejandro Davidovich Fokina.

Allerede sidste år, begyndte der at blive talt om det franske talent. Det skete i kølvandet på hans tre Challenger-finaler, som han dog tabte. 

Derfor er der mange, der har peget på Van Assche som et af de talenter, der er værd at holde øje med i den kommende tid, da han potentielt kan brage ind på scenen, som det også var tilfældet for Alcaraz.

Den spanske stjerne, der er født i 2003, måtte i denne uge trække sig fra Masters 1000-turneringen i Monte Carlo, da han endnu ikke er kommet sig over sin skade.

Det betyder, at det ikke bliver efter grusturneringen i Monaco, at han kommer til at genvinde pladsen som nr. 1 på ATP-verdensranglisten.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024