Carlos Alcaraz har fået hoteljob i sin off-season

Foto: Instagram

Carlos Alcaraz har landet sig et job på et luksuriøst hotel, efter at 2023-sæsonen er gået på hæld.

Den spanske tennisstjerne Carlos Alcaraz har ikke ligget på den lade side, efter ATP-sæsonen gik på hæld. Derimod har han været en tur i Los Cabos i Mexico, hvor han landede et job på et hotel.

Det betyder naturligvis ikke, at han har været hverken hotelbestyrer eller rengøringsassistent. Derimod har han i samarbejde med hotellet One&Only Palmilla udbudt både gruppe- og privatlektioner i tennis.

Den 20-årige stjerne samarbejdede med det luksuriøse hotel gennem sit managementselskab LUX Tennis. Det skriver Express.

Alcaraz er dog ikke en billig herre at indgå sådanne aftaler med. Derfor har det været dyrt for gæsterne på One&Only Palmilla at betale for hans tid. Derudover har de også betalt op til 8.700 kroner pr. overnatning på hotellet.

Naturligvis var de ikke tvunget til at spille tennis sammen med Alcaraz. Ønskede de blot at nyde de lækre omgivelser og faciliteter, var det også en mulighed.

Ville man derimod gerne booke Alcaraz til en privatlektion med en varighed på 30 minutter, kostede det 34.800 kroner. Hvis man i stedet kunne nøjes med at deltage i en af hans gruppelektion, lød prisen på lidt over 3.900 kroner.

Alcaraz har delt et opslag på Instagram, der indeholder billeder og videoer fra hans tid på hotellet. Her ser man ham blandt andet på tennisbanen, hvor han også hilser på sine fans.

Det ser dog ud til, at han også fik lidt tid til at slappe af. Blandt andet er der videoer af, at han spiller volleyball og nyder solopgangen på en strand ved sit hotel. Nu er det dog tid til, at han starter sine forberedelser til den kommende sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024