Carlos Alcaraz imponerer i Barcelona: Nu venter Stefanos Tsitsipas i finalen

Foto: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Carlos Alcaraz fortsætter med at vise sit høje niveau i Barcelona, hvor han har sikret sig en plads i sin 12. ATP-finale.

Den blot 19-årige Carlos Alcaraz er en enkelt sejr fra at forsvare sin Barcelona Open-titel, efter at have vundet på dominerende vis over Daniel Evans på blot en time og 20 minutter.

Dermed har han sikret sig en plads i sin fjerde ATP-finale i denne sæson, hvor han håber på at kunne forsvare sine 500 ATP-point, når han skal spille mod græske Stefanos Tsitsipas.

I kampen mod Evans vandt Alcaraz 57% af returpointene, og han formåede at skabe fem breaks, hvilket var nok til i sidste ende at give ham sejren.

Han fik en overbevisende start på kampen, og sendte bl.a. en stærk forhånd afsted i sæt 3, som bragte stilling op til 2-1. I næste sæt lukrerede han på en fejl fra Evans, og fik derfor et break.

Han reddede også et break-point i sæt fem med en forhånd, og sendte en kraftfuld serv over nettet, for at bringe sig op til 5-2.

Alcaraz vandt det første sæt med cifrene 6-3 på blot 36 minutter. I andet sæt bragte han sig selv i front med 4-0, men Evans forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen, og fik reduceret til 4-2.

Igen viste Alcaraz sig dog fra sin bedste side, da han bragte stillingen op til 5-2, og efter en dobbeltfejl i sit sæt, fik det spanske talent to match-point, men han skulle kun bruge det ene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024