Carlos Alcaraz og Iga Swiatek klar til semifinalen i Indian Wells

Foto: Julian Finney/Getty Images

Både Carlos Alcaraz og Iga Swiatek har sikret sig en plads i semifinalen ved ATP-turneringen i Indian Wells.

Carlos Alcaraz beviste igen, at han er en af de bedste tennisspillere i verden, da han slog canadiske Felix Auger-Aliassime med cifrene 6-4, 6-4, hvilket sikrede ham en plads i semifinalen ved ATP-turneringen i Indian Wells.

Her kan han se frem til at møde italienske Jannik Sinner, der også har gang i en rigtig god sæson. Han fortsatte sit høje niveau, da han vandt over den forsvarende mester Taylor Fritz med cifrene 6-4, 4-6, 6-4.

På kvindesiden har verdens nr. 1 Iga Swiatek sikret sig en plads i semifinalen, hvor hun skal spille mod Wimbledon-mester Elena Rybakina, efter at have besejret Sorana Cirstea med cifrene 6-2, 6-3.

Efter kampen udtalte Alcaraz, at han selv følte, at han havde spillet en af de bedste kampe i denne sæson.

“Mit mål i dag var at blive i det, og jeg spillede nok en af mine bedste kampe i denne sæson, så jeg er virkelig glad,” sagde han ifølge The Guardian, og fortsatte:

“Han har en fantastisk førsteserv, og det er første gang, jeg brød hans serv, så det er jeg glad for. Jeg ser frem til at spille mod Sinner igen. Vi har haft nogle fantastiske kampe.”

Swiatek vil være ude efter revanche, når hun står over for Rybakina, der gav hende et af tre nederlag i denne sæson i fjerde runde af januars Australian Open.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024