Carlos Alcaraz overlever Queens-forskrækkelse – Andy Murrays sejrsstime endte brat

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Carlos Alcaraz overlevede en forskrækkelse mod Arthur Rinderknech i Queen’s Club tirsdag. Desiden blev Andy Murrays sejrsstime på græs blev afsluttet af Alex de Minaur.

Alcaraz spillede sin blot syvende kamp på græs og sin første uden for Wimbledon. Netop denne turnering forbereder han sig til, så han kan være klar til sæsonens tredje Grand Slam-turnering i næste måned.

Rinderknech vidste først et par timer før kampen, at det var Alcaraz, han skulle spille mod. Det skyldes, at han oprindeligt skulle have spillet mod Arthur Fils, men han trak sig fra turneringen.

Den 27-årige var tæt på at chokere verdens nummer to, men Alcaraz fik vendt kampen om. Derfor vandt han med cifrene 4-6, 7-5 og 7-6 efter lidt over to og en halv times spil.

“Det har været en virkelig hård kamp. Han har spillet fire eller fem kampe på græs, og det her var min første,” sagde Alcaraz.

“Det var virkelig svært at tilpasse mit spil til græs. For mig er det svært at spille her, men Queen’s er en turnering, jeg virkelig gerne ville spille.”

Alcaraz spillede også sin første kamp, siden han tabte til Novak Djokovic i semifinalen ved French Open. Han udtalte, at han håber på at blive bedre, når han vænner sig til forholdene.

“Jeg kunne ikke spille tennis på græs derhjemme, men jeg trænede bevægelsen på græs. Jeg øvede mig her før turneringen, og jeg havde det rigtig godt, selvom det var den første kamp,” sagde han.

“Jeg vil sige, at jeg bliver bedre i næste runde.”

Andy Murray havde gang i en sejrsstime på hele 10 kampe, efter at have vundet Challenger Tour-turneringerne i Surbiton og Nottingham. Det fik Di Minaru dog sat en stopper for, da han vandt 6-3, 6-1.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024