Carlos Alcaraz svarer igen på anklager om snyd

Foto: Patrick Smith/Getty Images

Carlos Alcaraz sendte onsdag aften danske Holger Rune ud af Wimbledon. Efter kampen svarede han på beskyldninger om, at hans far har filmet Novak Djokovic’ træning.

Verdensetter Carlos Alcaraz blev for stor en mundfuld for Holger Rune. Onsdagens kvartfinale blev derfor endestationen for den danske tennisstjerne. Selvom han spillede en flot kamp, blev det til en nederlag i tre sæt.

Den spanske stjerne var presset i første sæt, hvor nerverne sad udenpå tøjet. Derfor måtte de også ud i en tiebreak, før sættet blev afgjort. De to efterfælgende sæt vandt Alcaraz med større margin.

Han kan nu se frem til at skulle spille mod russisk Daniil Medvedev i semifinalen. Det er den bedste placering, som Medvedev hidtil har opnået ved Wimbledon.

Forud for kampen mod Rune, endte Alcaraz med at befinde sig i et mindre stormvejr. Det var forårsaget af, at hans far angiveligt blev opdaget i at optage Novak Djokovics træningskampe.

Ifølge HT Sports Desk fik dette serberen til at opfordre til mere privatliv på træningsbanerne. Banerne er placeret op ad hinanden, og der er intet hegn imellem.

På pressemødet efter kampen blev han bedt om at kommentere på dette. Her virkede han ikke specielt interesseret i at forsøge at bortforklare det, men fremlagde det derimod blot som en harmløs handling.

“Det er sandsynligvis sandt. Min far er stor fan af tennis. Han ser ikke kun mine kampe. Jeg tror, han kommer kl. 11 og går igen kl. 22. Han ser alle kampe og alle træningssessioner,” sagde han.

Alcaraz sagde også, at der ikke ville være det store formål at optage Djokovic. Der er nemlig nem adgang til optagelser af hans kampe og træningssessioner fra andre turneringer.

“Jeg har mange videoer fra Djokovic på hver platform. Jeg tror ikke, det er en fordel for mig,” sagde den 20-årige.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024