Carlos Alcaraz tager 35.000 kroner for privat træning med Wimbledon-mester i Los Cabos

Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto via Getty Images

Det er ikke blot på ATP Touren, at Carlos Alcaraz tjener store summer. Det gør han også som privat underviser.

Hvis man har et ønske om at hyre Carlos Alcaraz til privat undervisning, skal man have den store punge med. Det er nemlig ikke billigt at blive trænet og undervist af den spanske Wimbledon-mester.

Den 20-årige stjerne bliver betragtet som et af de største talenter i tennisverdenen. Tidligere har der været tale om, at han, Jannik Sinner og Holger Rune kan blive den nye ‘Big 3’. Skal det blive en realitet, kræver det dog, at sidstnævnte genfinder sit høje niveau.

Selvom han har travlt med sin egen karriere, så finder han åbenbart også tid til at hjælpe andre tennisspillere ved siden af. Det er dog ikke noget, han gør gratis. Tværtimod skal man betale en heftig sum for det.

Mediet TennisUpToDate skriver, at man skal betale 5.000 dollars (cirka 35.000 kroner) for en session på 30 minutter. Desuden foregår det i lavsæsonen i Los Cabos.

Desuden er det også muligt at tilmelde sig gruppesessioner. Her slipper man en kende billigere, da det koster fra 550 dollars pr. spiller (cirka 3.800 kroner). Ønsker man at have yderligere gæster med, så kan de deltage for 1.000 dollars (cirka 7.000 kroner).

Alcaraz fik for alvor slået sit navn fast tidligere på året, da han vandt over serbiske Novak Djokovic i finalen ved Wimbledon. De to stjerner måtte bruge alle fem sæt, inden en vinder blev fundet. Til sidst kunne spanieren fejre sejren med cifrene 1-6, 7-6, 6-1, 3-6 og 6-4.

Det var hans anden Grand Slam-titel, da han sidste år vandt sin første af slagsen ved US Open. Her slog han norske Casper Ruud i finalen med cifrene 6-4, 2-6, 7-6 og 6-3.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024