Carlos Sainz afslører Ferraris største svaghed

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Carlos Sainz er ikke i tvivl om, hvad Ferraris største svaghed er i denne sæson, hvor de har haft svært ved at følge med bl.a. Aston Martin.

Carlos Sainz har været ret realistisk med sine forventninger til denne sæson, og efter en solid kvalifikation fra Fernando Alonso og Lance Stroll, var han endnu mere overbevist om, at Aston ville slutte foran Ferrari.

“Ganske meget som vi forventede. Vi forudså en Red Bull, der trak sig ret meget væk, og det er, hvad der skete. Vi forudså Aston, der sluttede foran i løbet, og det skete,” sagde han efter løbet ifølge wtf1.

“Det er vores virkelighed nu. Vi presser i løbet. Hvis vi presser, som du så i min kamp med Fernando, kostede det mig næsten en position til Lewis, fordi så snart vi presser denne bil på disse dæk, går det baglæns og du begynder at slide dem.”

“Det er klart vores største svaghed, og det er klart, at Aston og Red Bull gør noget med dækkene, som vi ikke helt forstår, og som vi skal finde ud af, da det koster os i løbet.”

Carlos mener, at Ferrari kan være mere konkurrencedygtig i det kommende løb i Jeddah, da der vil være mindre dækslid, hvilket vil virke til deres fordel. Han var også hurtig til at fremhæve, at de viste positive ting i Bahrain.

“Fart på langsiderne, starten, pitstop – vi er gået et skridt fremad på alle tre områder sammenlignet med sidste år. Det er ikke sådan, at vi er blevet dårligere på alt. To eller tre steder har vi forbedret os,” sagde ham.

“Svagheden er stadig dækslid, og afstanden til Red Bull er større end ved udgangen af sidste år, hvilket vi skal forbedre.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024