Caroline Wozniacki åbner op om sin første kamp i Paris

Foto: Recep Sakar/Anadolu Agency via Getty Images

Caroline Wozniacki var tilbage på tennisbanen ved French Open, hvor hun deltog i Legends-turneringen. Tilsyneladende hun kunne godt lide dette.

Danske Caroline Wozniacki, der tidligere har været nr. 1 i verden, vendte lørdag tilbage til Roland Garros for første gang i fire år.

Den tidligere tennisspiller besluttede sig for at trække sig tilbage fra professionel tennis i 2020. Lørdag var hun tilbage, hvor hun spillede sammen med to andre spillere i opvisningsturneringen.

I den første kamp spillede hun sammen med franske Nathalie Tauziat. Det havde de god succes med, da det lykkedes dem at vinde over Gisela og Gabriela Sabatini med cifrene 6-3, 6-3.

I hendes anden kamp fik den 32-årige Wozniacki selskab af en anden tidligere verdensetter. Her spillede hun nemlig sammen med belgiske Kim Clijsters.

I denne kamp stod de over for italienske Flavia Pennetta og Francesca Schiavone, der begge tidligere har vundet French Open.

Wozniacki og Clijsters viste begge to, hvorfor det er dem, der har ligget nr. 1 i verden. De sikrede sig nemlig en overbevisende sejr på 6-4, 6-2 på Suzanne-Lenglen Court.

Efterfølgende har Wozniacki delt en række billeder fra turneringen på de sociale medier. I denne forbindelse har hun også afsløret, at hun godt kunne lide at spille med i turneringen.

“Havde en sjov tid i Paris, hvor jeg spillede med i Legends-turneringen,” skrev hun på det sociale medie Instagram.

Får hun et tilbud om at vende tilbage næste år, kan det derfor ikke udelukkes, at hun takker ja til dette. Hun har dog tidligere afvist, at hun ønsker at gøre et decideret comeback.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024