Caroline Wozniacki har genfundet glæden ved tennis – skal spille i Paris

Foto: Recep Sakar/Anadolu Agency via Getty Images

Caroline Wozniacki er tydeligvis ikke helt færdig med at spille tennis. Hun skal nemlig spille med i en showturnering ved årets French Open.

Det er mere end tre år siden, at den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki spillede sin sidste kamp som professionel tennisspiller. Det betyder dog ikke, at hun helt har lagt ketsjeren fra sig.

Hendes sidste kamp blev spillet ved Australian Open i 2020. Denne turnering vandt hun to år forinden, hvilket gjorde hende til den eneste dansker, der har vundet en Grand Slam-turnering.

Efter at have trukket sig tilbage, lagde hun ketsjeren fra sig i en lang periode. Denne periode er nu slut, og hun er nået til et punkt i sit liv, hvor hun har genfundet glæden ved at spille tennis.

Af denne omgang vil hun snart kunne opleves i Paris. Hun har nemlig sagt ja til at spille med i Legends-turneringen ved French Open. Her kommer den danske stjerne til at spille med i to doublekampe.

“Jeg har spillet ret meget tennis på det sidste. Men der var også et par år, hvor jeg slet ikke spillede noget som helst. Nu spiller jeg igen og vil gerne lidt i form, og jeg føler glæden ved tennis igen,” sagde hun ifølge TV 2 Sport Roland Garos’ træningsanlæg søndag.

I omtrent en time kunne nysgerrige tennisfans og journalister opleve Wozniacki træne. Ifølge TV 2 Sport foregik det med et stort smil på læben fra start til slut.

Selvom hun igen finder stor glæde ved at spille tennis, betyder det ikke, at hun arbejder på et comeback. Det skyldes primært, at hun ikke savner den dagligdag, der var forbundet med at være professionel tennisspiller.

“Det er sjovt at spille de store kampe og de store turneringer, men jeg savner ikke dag til dag-tilværelsen og de små turneringer. Hele den grind der er ved at rejse fra uge til uge – det savner jeg ikke. Det er sjovt at være lidt med igen uden at være rigtigt med,” sagde hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024