Caroline Wozniacki vender tilbage til tennisbanen

Foto: Recep Sakar/Anadolu Agency via Getty Images

Det er ved at være et stykke tid siden, at hun lagde ketsjeren på hylden. Nu bliver den dog fundet frem igen.

Caroline Wozniacki har været nødt til at rode sin ketsjer og sine tennissko frem fra skabet. Den danske tidligere tennisspiller vender nemlig snart retur til tennisbanen.

Det gør hun i forbindelse med den særlige legende-turnering, der bliver afviklet ved det kommende French Open. Det skriver tennismediet Open Court.

Det er en turnering, der afvikles for at give tilskuerne endnu mere tennis at se på. Den kommer til at bestå af en række doublekampe, hvor holdene består af tidligere professionelle spillere.

På kvindesiden kan Wozniacki se frem til at få selskab af en række af historiens største navne. Dette omfatter både Kim Clijsters, Lindsay Davenport og Daniela Hantuchova.

Også på mændenes side er der tale om store navne. Her bliver det nemlig tidligere stjerner som John McEnroe, Mats Wilander og Sébastian Grosjean, der stiller op.

French Open har tilsyneladende observeret, at den såkaldte legende-turnering er et stort hit hos tilskuerne. Derfor har de besluttet, at de fleste af kampene skal spilles på det næststørste anlæg, Court Suzanne Lenglen.

Open Court oplyser, at det er første gang, at der under French Open vil blive spillet mixed double i legende-turneringen.

Wozniacki besluttede sig for at indstille sin karriere tilbage i 2019. Inden da havde hun sikret sig, at hun kunne skrive en Grand Slam-sejr på CV’et. Ydermere nåede hun i løbet af sin karriere at vinde både 30 WTA-titler og sæsonfinalen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024