Casper Ruud: ‘Jeg vil hellere hvile mig end at spille på græsbaner’

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Norske Casper Ruud lægger ikke skjul på, at han ikke er fan af at spille på græs. Derfor har han heller ikke de store planer om at gøre det.

Sidste år trak Casper Ruud overskrifter i hele verden, da han sagde, at græs er for golfspillere. Dermed insinuerede han, at det ikke er et underlag, som man bør spille tennis på.

Nu viser det sig, at han ikke har ændret sin holdning til dette. Derfor har den 24-årige nordmand heller ikke planer om at deltage i et væld af græsturneringer.

Det gjorde han klart på et pressemøde, efter at have tabt i finalen ved French Open til Novak Djokovic.

“Det er sjovt at spille på græs. Sidst år sagde jeg: Græs er for golfspillere,” sagde han ifølge TennisWorldUSA

“Det var naturligvis en joke, og det skal ikke tages seriøst. Men græs passer bare ikke til mit spil. Jeg føler mig ikke helt komfortabel på det.”

“Hvis der er en tid på året, hvor jeg har brug for at slappe af efter en lang grussæson, er det når jeg spiller på græs. Det er derfor, jeg ikke spiller meget.”

Han fik dog slået fast, at han naturligvis har planer om at deltage i Wimbledon. Han synes nemlig, at det altid er sjovt at være med i den ikoniske turnering.

“Det er altid sjovt at være med i Wimbledon. Spørg alle i verden og de fleste vil sige, at de har hørt om Wimbledon. Det er navnet, som folk kender til,” sagde han.

Casper Ruud afslørede ikke, om han har planer om at deltage i andre turneringer, inden Wimbledon løber af stablen.

Den ikoniske Grand Slam-turnering i London bliver afviklet fra den 3. juli til 16. juli. Da det er en Grand Slam-turnering, deltager nogle af de største stjerner i verden, herunder danske Holger Rune.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024