Celtic-legende tæt på at blive træner for Dundee United

Foto: David Rogers/Getty Images

Celtic-legenden siges at nærme sig rollen som træner for Dundee United, men der er endnu intet bekræftet.

De fleste Celtic-fans håber på, at Ange Postecoglou bliver på Parkhead i den nærmeste fremtid, men der har været gang i en større udskiftning af trænerne i Scottish Premiership for nylig.

Den seneste træner, der har fået sparket, er Liam Fox, der er blevet fyret af Dundee United, selvom det kun er ganske få måneder siden, at han blev tildelt rollen som cheftræner i klubben.

Det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor Fox er blevet fyret. I skrivende stund befinder Dundee United sig i bunden af tabellen. Og det er bestemt ikke der, de ønsker at være.

Nu har Dundee United behov for en ny træner, og det bliver bestemt interessant at se, hvem de ender med at hente.

Klubben er uden tvivl en del af nedrykningskampen, og som et resultat af dette, har klubben et ønske om at hente en træner, der har erfaring, fremfor at hente en træner, der vil skulle bruge tid på at tilpasse sig skotsk fodbold.

Ifølge Charlie Nicholas bør Dundee United overveje at hente tilbage. Det har han skrevet i sin klumme i Scottish Daily Express.

“De har brug for nogen til at holde dem oppe, men jeg ser ikke for mange kandidater. Hvis jeg var United, ville jeg faktisk overveje at hente Jackie McNamara tilbage. Han gjorde det godt første gang,” skrev han.

McNamara har stor erfaring med at spille på topniveau i Skotland, efter at have tilbragt et årti i Celtic. Og han har også stået i spidsen for Dundee United tidligere.

Alligevel ville det dog være en overraskelse, hvis klubben ender med at hente ham retur, i betragtning af at han har stået uden job længe. Hans seneste trænerjob var i York City tilbage i 2016.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024