Charles Leclerc i åben krig med Carlos Sainz: Ferrari har 4 muligheder

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Ferrari er potentielt på udkig efter en afløser for Carlos Sainz, hvorfor Charles Leclerc kan ende med at få en ny holdkammerat.

Ved Storbritanniens Grand Prix var stemningen ikke god på Ferrari-holdet. Det har medført, at det italienske Formel 1-hold overvejer at erstatte Carlos Sainz med en anden kører.

De to stjerner havde et sammenstød i kvalifikationen, hvor Sainz gik imod en direkte ordre, da trafikken blev mere intens i slutningen af Q1.

Leclerc var åbenlyst meget frustreret over dette, hvilket han gav udtryk for over radioen. Her valgte han at gå sarkastisk til værks, da han talte direkte til sin holdkammerat.

“Dejligt, Carlos. Fedt. God overhaling i sidste sving,” lød det fra ham ifølge Express.

Efter kvalifikationen fortsatte han med at stikke til Sainz, fordi han var utilfreds med holdkammeraten.

“Carlos besluttede at overhale, hvilket ikke er ideelt. Det skal vi tale om. Alligevel havde det ikke indflydelse på kvalifikationen, og det er ikke et problem,” sagde han.

“Jeg forstår naturligvis godt, at man har adrenalin i kroppen i bilen, og derfor ikke ved om man kan klare det. Men hans hold var totalt ubrugeligt.”

Sainz har tidligere truet med at forlade Ferrari til fordel for et andet hold, hvis han ikke kan underskrive en ny kontrakt inden udgangen af i år.

Hos Express Sport mener de, at der er fire potentielle kandidater til at afløse Sainz. En af dem er Lewis Hamilton, som tidligere i år har været kædet sammen med et skifte til Ferrari.

Desuden peger de også på Norris, der tidligere har haft samtaler med Red Bull. Skal han hentes til Ferrari, kræver det dog, at de er villige til at købe ham fri af kontrakten.

De kan også ende med at kigge mod Formel 2, hvor de har deres juniorkører Oliver Bearman. I skrivende stund er han nummer fire i den samlede stilling, og kan potentielt blive hevet op i Formel 1.

Mick Schumacher nævnes også som en mulighed. Han har tidligere været juniorkører hos Ferrari, som han vandt Formel 2-titlen med. De sluttede dog deres samarbejde sidste år, men det kan blive genoptaget.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024