Charles Leclerc kopierer Lewis Hamilton forud for Aserbajdsjans Grand Prix

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Charles Leclerc er gået i samme fodspor som Lewis Hamilton, men det er næppe med, hvad folk tror.

Forud for det kommende Formel 1-løb i Aserbajdsjan, har Charles Leclerc gjort noget, som Lewis Hamilton også før har gjort. Han har nemlig udgivet en sang, som har fået titlen ‘AUS23 (1:1)’.

Det kan være en reference til hans tur til Australien, hvor han deltog i det australske grandprix. Her gik det ikke, som han havde håbet på, da han måtte udgå fra løbet på første omgang på Albert Park Circuit.

Ganske vist er det ikke gået helt som smurt for den 25-årige Ferrari-kører på banen i denne sæson, men til gengæld kan han nu glæde sig over, at han har udgivet sin første sang.

Leclerc har for nylig antydet, at han var tæt på at udgive en sang, hvilket han gjorde under en ‘Jeg har aldrig’-leg på Formel 1’s YouTube, hvor han afslørede, at han havde indspillet en sang.

Havde du håbet på, at du skulle køre Charles Leclerc synge, bliver du dog skuffet. Der er nemlig tale om et instrumentalt nummer, hvor den unge Formel 1-stjerne spiller på klaver, hvilket han er usædvanligt god til.

Ved at have udgivet sin egen sang, slutter han sig til Mercedes-kører Hamilton, der også har udgivet musik. Bl.a. har han været med på en sang med Christina Aguilera.

Leclerc har dog valgt at være mere åben omkring det, da han har udgivet musik i sit eget navn. Hamilton valgte i stedet at gå mere anonymt til værks, da han udgav sin musik under navne XNDA.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024