Chelsea-stjerne i modvind: ‘Hvad fanden er der galt med dig?’

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Chelsea-stjernen Mykhaylo Mudryk er havnet i modvind, efter en kendt influencer har rettet kritik af ham.

Ukrainske Mykhaylo Mudryk, der blev hentet til Chelsea i januar, har bragt sig selv i modvind på de sociale medier.

Det sker efter, at influencer Joey Swoll har rettet kritik af den professionelle fodboldspiller. Det sker i en video, der er blevet delt på både Twitter og TikTok.

Kritikken er opstået, fordi den ukrainske stjerne har delt en video på Instagram, der viser en mand på en romaskine i fitnesscenteret.

Videoen har han delt med et spørgsmålstegn over, hvilket skyldes, at mandens shorts ikke sidder helt korrekt under træningen. Derfor viser han en kende mere, end han nok havde lyst til.

Det vil Joey Swoll ikke finde sig i, og han har derfor delt et par alvorsord med den unge fodboldspiller.

“Du ser denne her mand i fitnesscenteret. Han arbejder hårdt. Han prøver at blive en bedre version af sig selv med en træner. Han er i en lidt pinlig situation, hvor han får blottet lidt. Og du siger: ‘Hey, lad mig lave en video og dele på de sociale medier for at lave sjov med ham’ for at få opmærksomhed? Virkelig?” lyder det fra Swoll ifølge B.T.

I videoen har viser han også en skærmoptagelse af den Instagram-story, som har startet hele balladen. Han har dog valgt at sløre manden på romaskine.

“Undskyld mit sprog, men hvad fanden er der galt med dig? Du er en professionel fodboldspiller. Du spiller for Chelsea i Premier League. Er det virkelig sådan, du vil repræsentere dig selv og holdet? Ved du virkelig ikke bedre, og vil du ikke være et bedre eksempel som atlet?” tordner han videre.

Tilsyneladende er kritikken nået frem til Mudryk, for videoen er ikke længere at finde på hans story.

Swolls video er blevet set næsten tre millioner gange. I kommentarsporet bliver han hyldet for at sige fra over for fodboldstjernens opførsel.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024