Chicago Bulls og Oklahoma City Thunder videre i play-offs

Foto: Barry Brecheisen/Getty Images

Chicago Bulls og Oklahoma City Thunder kan fortsætte jagten på en plads i NBA-slutspillet, da de onsdag vandt deres første play-in-kampe.

Zach LaVine spillede en rigtig god kamp og leverede i alt 39 point, da Bulls vandt med 109-105 over Toronto Raptors, efter at have været bagud med 19 point.

Da Thunder vandt over New Orleans Pelicans var det især Josh Giddey, der var værd at fremhæve, da han bidrog med 31 point, 10 assists og ni rebounds i sejren på 123-118.

Bulls og Thunder skal begge i aktion igen fredag, hvor de har chancen for at sikre sig den sidste plads i slutspillet i hver Conference.

Chicago, der havde en score på 40-42 i den ordinære sæson, skal spille mod Miami Heat, hvorefter vinderne skal spille mod Milwaukee Bucks, der er topseedet i Eastern Conference, i første runde af slutspillet.

Oklahoma City skal spille mod Minnesota Timberwolves, hvor de spiller om retten til en kamp mod Denver Nuggets, der er topseedet i Western Conference.

Både Raptors, der blev mestre i 2019, og Pelicans er blevet elimineret fra slutspillet, efter deres to nederlag til hhv. Bulls og Thunder.

Toronto var foran med 19 point i tredje quarter, men Bulls fik bragt sig i front med 96-93, og derfra afgav de ikke føringen. Derimod holdt de fast i den helt til slut.

Pelicans var også foran ved halvlegen, men Oklahoma vendte stærkt tilbage, og med kun 28,3 sekunder tilbage, fik Gilgeous-Alexander tilegnet dem den føring, der endte med at give dem sejren.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024