Chok-transfer: Dansk 3. divisionsklub henter tidligere Champions League-stjerne

Foto: VI Images via Getty Images

3. divisionsklub Ishøj IF har flere gange gjort sig bemærket med opsigtsvækkende transfer. Netop dette har de gjort igen.

Tidligere her Ishøj IF hentet spillere som tidligere landsholdsspiller Nicki Billes samt Superliga-spillerne Osama Akharraz og Adnan Mohammed.

Og nu har den danske 3. divisionsklub igen formået at gøre sig bemærket med en transfer. I denne omgang er der endda tale om en transfer af international karakter.

I et opslag på Facebook har klubben afsløret, at de har hentet Nabil Dirar, der har en fortid på det marokkanske landshold.

Den 37-årige profil har haft en imponerende karriere. Derfor er der næppe andre spillere i den danske 3. division, der kan bryste sig af at have mere imponerende CV end ham.

Tidligere i sin karriere har han været på kontrakt med klubber som Monaco, Fenerbache og Club Brugge.

Da han spillede i Monaco, var han endda med til at vinde det franske mesterskab. Desuden har han været med til at spille holdet i semifinalen i Champions League.

Dengang delte han omklædningsrum med store stjerner såsom Kylian Mbappé, Bernardo Silva, Fabinho og Radamel Falcao. Derudover er han også noteret for at have spillet 42 landskampe for Marokko.

Ishøj IF, der i skrivende stund befinder sig på en fjerdepladsen i 3. divisionen, har ikke oplyst noget om kontraktens længde. Det vides derfor ikke, hvor længe Dirar skal tilbringe i den danske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024