Chokerende billede: Dele Alli omgivet af lattergasflasker og en ballon i munden

Foto: ANP via Getty Imagesa

Dele Alli vendte retur til Everton i sidste uge, efter at have pådraget sig en skade, der har forkortet hans lejeophold i tyrkiske Besiktas.

26-årige Dele Alli vendte retur til England for at blive undersøgt efter en hofteskade, som sandsynligvis kommer til at sætte en stopper for hans lejeophold i Besiktas.

På trods af, at forhåbningerne var, at der kunne sparkes nyt liv i hans karriere, ved at blive udlejet til den tyrkiske klub, har han kun fået spilletid i 15 kampe for klubben.

Og få dage efter at være vendt tilbage til England, er han blevet fanget på et billede, hvor han sidder ved et bord, der er fyldt med både lattergas, alkohol og snus.

Foto: Twitter

Hans retur til England sker i kølvandet på en bizar sag, hvor Besiktas-træner Senol Gumes hævdede, at Alli ikke var dukket op til træning og ikke kunne kontaktes, hvorefter Alli selv afviste, at dette skulle være sandt på de sociale medier.

Det har været en problematisk tid for den 26-årige profil, hvis præstationer under VM i Rusland i 2018 medførte, at han blev spået til at blive en fast del af det engelske landshold i de næste mange år.

Men efter at være faldet i unåde i Tottenham, lykkedes det ham at skifte til Everton i januar sidste år, men heller ikke her har han formået at få gang i sin karriere igen.

Han har fortsat et år tilbage af sin kontrakt med Everton, men det forventes dog, at Sean Dyche, der er blevet hentet ind som ny træner, vil træffe en beslutning om hans fremtid til sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024